Yhteystiedot

SEINÄJOKI
Vapaudentie 65
60100 Seinäjoki

0451381822 / Janne

0400735397 / Juha

0451616755 / Ritu

LAPUA
Kauppakatu 4D
62100 Lapua

0400380426 / Pekka
0504440397 / Vilho

Lävistykset, vain Seinäjoki:

lavistajat.seinajoki@gmail.com

Ajanvaraukset sekä konsultoinnit puhelimitse tai sähköpostilla.

Aukioloajat;
Ma-Pe
Sop.mukaan
@tatuointiliike


Suoritamme tatuoinnit hygieenisesti, steriilejä instrumentteja käyttäen. Puhdistamme ihon ennen ja jälkeen toimenpiteen. Toimenpiteen jälkeen tuore tatuointi peitetään muovikelmulla epäpuhtauksien pääsemisen estämiseksi avohaavaan. Parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi ja välttyäksenne komplikaatioilta, on ensisijaisen tärkeää noudattaa hoito-ohjeita täsmällisesti.


- Poista muovi 1-3 tunnin kuluttua. Pese tatuointi huolellisesti miedolla saippualla ja kädenlämpöisellä vedellä. Mikäli tatuoinnin pinnalla näkyy verihyytymiä tai kuivunutta kudosnestettä, jatka pesua kunnes tatuoinnin pinta on täysin puhdas.

- Anna ihon kuivua rauhassa koskematta siihen tai varovasti puhtaalla talouspaperilla painellen.

- Kun pinta on kuiva, levitä puhtain käsin ohut kerros rasvaa
( Helosan / Bepanthen ) tatuoinnin päälle. Kun rasvaat ensimmäistä kertaa tuoretta tatuointia, levitä useita ohuita kerroksia rasvaa mutta anna aina edellisen kerroksen imeytyä kunnolla ennen seuraavaa. Jatka rasvausta kunnes tatuointi ei enää ime rasvaa. Parantuakseen hyvin tatuointi tarvitsee ilmaa, älä siis peitä sitä muovilla tms.

- Pidä alkupäivinä tatuointi puhtaana kudosnesteestä yms. pesemällä. Rasvaa päivittäin useasti ohuin kerroksin, ettei tatuointi pääse kuivumaan. Vältä kuitenkin liiallista rasvan käyttöä, että iho saa hengittää. Pidä huoli ettei rasvan pinnalle tartu kotieläinten karvoja tai muita epäpuhtauksia.

- Muutaman päivän kuluttua haavan päälle muodostuu rupea ja tällöin olemme jälkihoidon kriittisimmässä vaiheessa. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi rupea ei saa liottaa esim. Kylpemällä, saunomalla tai uimalla.

- Ihon uusiutuessa tunnet kutinaa tatuoinnin alueella, mutta älä missään tapauksessa raavi tai tee muuta ulkopuolista rasitetta iholle. Jatka rasvaamista päivittäin kunnes ruvet ovat täysin irronneet. Älä yritä nopeuttaa rupien irtoamista hankaamalla tai muilla keinoin. Pahimmassa tapauksessa tatuointia hangatessa tai raapiessa se voi aueta uudelleen ja esim. tulehtua.

Keskimääräinen paranemisaika tatuoinnissa on 2-3 viikkoa. Älä silti tämänkään ajan jälkeen raavi uutta tatuointia sillä uusi iho on normaalia ihoa ohuempaa. Vältä aurinkoa ja suoraa UV-säteilyä noin 30 päivää tatuoimisen jälkeen. Jos sinulla herää kysymyksiä tatuoinnin jälkihoidosta, älä epäröi ottaa yhteyttä tatuoijaasi.